Loading...
НОВОСТИ2019-11-27T09:50:39+00:00

Пехчевската градинка ќе добие простор за сензорна стимулација и креативно развивање на децата

„Еднакви можности за сите деца“ е насловена проектната иницијатива која пехчевската градинка 7ми Септември ќе [...]

ЈАВЕН ПОВИК – Поддршка на партнерски иницијативи за развој на локалната заедница

Локалната акциона група (ЛАГ) “Малеш-Пијанец“ распишува повик за поддршка на партнерски иницијативи за локален развој, [...]

Започнаа работите на терен за енергетско ефикасно осветлување во градскиот парк во Делчево

Започнаа работите за инсталирање енергетски ефикасно осветлување во градскиот парк во Делчево, каде ќе се [...]

Load More Posts